SinterKerstBorrel 2020

Zo in de loop naar de feestdagen was het een hele uitdaging om in Coronatijd een SinterKerstBorrel te organiseren. Het bestuur heeft deze dan ook zelf voor haar rekening genomen. Ieder koorlid kreeg het verzoek direct plaats te nemen aan de feestelijk gedekte tafels en niet meer te wisselen. Voor hen vonden ze een vrolijke doos met smakelijke inhoud. Die bestond uit een flesje wijn of fris, flesje water, diverse plastic bakjes met wraps, kaas, worst, olijven, augurkjes, kaaskoekjes, mandarijntje, chocolade kerstklokjes etc. teveel om op te noemen. Èn last but not least: de zwarte sjaal met daarop Popkoor WhatEver geborduurd.

 

Het bestuur had een muzikale pub quiz gemaakt, die zorgde voor grote hilariteit en rivaliteit. De avond werd even onderbroken voor het opnemen van onze Jerusalema dans. In het filmpje is de door ieder koorlid gemaakte boodschap verwerkt.

 

Ondanks alle beperkingen was het een fantastische avond waar nog lang over werd nagepraat. Helaas zijn er tot op heden geen foto's boven water gekomen. Wel een opname van onze Jerusalema dans.