Onze koorleider

Koorleider en Arrangeur

 

Laura staat sinds december 2016 aan het roer van ons koor. Daar voor maakte zij deel uit van de HoogMidden 2 stemgroep.

Iedere week daagt ze ons uit, al dan niet geholpen door de online tips van haar goede vriendin Sanne Hans, de lat weer een stukje hoger te leggen. Laura is een gedreven persoon, die haar taak als Koorleider zeer serieus neemt.

 

Daarnaast is ze, samen met diverse andere koorleden, zeer gedreven als Arrangeur. Met de inzinggroep weet ze de koorleden keer op keer weer te verrassen met bijzonder muzikale en verrassende arrangementen.

  

Ze heeft met ons aardig wat te stellen, want bij tijd en wijle kunnen we aardig luidruchtig zijn, maar ze staat haar mannetje. Wij zijn super trots op haar.Onze stemgroepen

LaagMidden

 

Gea, Karen, Brigitte, Veronica, Jopie, Beppie en Marie-Louise vormen tezamen de LaagMidden stemgroep. Wij zijn een hechte groep en delen al vele jaren lief en leed. 

 

LaagMidden neemt over het algemeen de grondtoon van een nummer voor haar rekening, waardoor het lied door ons 'gedragen' wordt. Ook komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat we de tweede stem zingen. Dit geeft een nummer meer 'schwung'.

 

Kortom zingen is muziek beleven: zingen en bewegen...

 


HoogMidden 1

 

De HoogMidden 1 stemgroep bestaat uit 5 dames. Yolanda, Annemieke, Betty, Jolanda en Harriët. Wij zingen vaak de lead en ook al zijn er 5 stemmen, we klinken als één geheel.

 

Samen hebben we het heel gezellig, met veel praten en lachen (soms te veel). We bewegen graag op de muziek. Eigenlijk is stilstaan niet aan ons besteed.

 

Zingen in HoogMidden 1 is een heerlijke ontspanning.

 

 

 


HoogMidden 2

 

Met zijn zevenen - Mariska, (Alinda), Jacqueline, José, Winnie, (Anne) en Thérèse - zingen we in de HoogMidden 2 stemgroep de sterren van de hemel.

 

Door de 'verjonging' in onze groep zijn we soms nog zoekende naar de harmonie van onze stemmen. We doen onze uiterste best dat het als één stem gaat klinken.

 

Zingen maakt ons blij!

 

 


Hoog

 

Wij, José, Gertie, Corrie zijn de vrolijke dames van de Hoog stemgroep. Op dit moment de kleinste groep van het koor, maar met het hoogste bereik.

 

Zingen is voor ons ontspanning en natuurlijk gezelligheid en we zijn ondertussen ook vriendinnen van elkaar geworden.

  

Wie komt ons bij Hoog versterken?