Onze koorleider

Koorleider

Ik ben Laura en sinds 2016 sta ik vóór het koor in plaats van erin! Ik mis het zingen wel, maar ik geniet ook van het leiden van het koor. Maar het is nooit lonely at the top, want alhoewel ik wel eens het beslissende woord heb, doen we eigenlijk altijd alles met zijn allen.

Samen met de 4 inzingers maken we zoveel mogelijk onze eigen arrangementen, waardoor we ons proberen te onderscheiden.

En eerlijk is eerlijk........dit lukt ons best goed!

Soms is het best lastig om alle dames in het gareel te houden, want het is een heel gezellige club. Maar we zijn ook heel hecht! 

Ik hoop nog lang deel te mogen uitmaken van dit leuke popkoor! Onze stemgroepen

Hoog

Hé hallo. Wij zijn José, Corrie en Betty en zingen het hoogste lied. Wij zijn met z’n drieën de kleinste stemgroep maar maken lawaai voor 10 ! !

Zingen is gezellig en ontspannend en we zingen met veel plezier.

 

 

 

 

 

 

 

 


HoogMidden 1

De HoogMidden 1 stemgroep bestaat uit 5 dames: Yolanda, Tamara, Annemieke, Trudy en Jolanda.
We zijn allemaal een van de jongste leden van het koor (nee, niet qua leeftijd).

We zingen net zo vaak de lead als een 2e, 3e of zelfs 4e stem. En daar genieten we heel erg van! We hebben veel lol met elkaar: kortom......een fijn clubje! 

Zingen is leuk, gezellig en je krijgt er enorm veel energie van. 

 

 


HoogMidden 2

Met zijn 5en -Jacqueline, José, Thérèse, Winny en Mariska (* op volgorde van de foto)- zingen we in de HoogMidden 2 stemgroep de sterren van de hemel.

Zingen maakt ons blij en oefening baart kunst. Hierdoor gaan we steeds beter zingen en klinken we (meestal) als één stem!  Daarnaast hebben we  het heel gezellig met elkaar en vormen een hechte groep. 

We zingen de lead of de 2e stem. 

 

 

 

 

 

 


En last but not least.. de LaagMidjes

  

Marie-Louise, Jopie, Brigitte, Karen, Gea en Veronica (niet op de foto), allemaal al jaren lang lid van het koor en (al zeggen we het zelf) een trouw en gedreven groepje dat meestal de laagste partij voor haar rekening neemt maar vaak ook een verrassende tweede stem laat horen!