Onze koorleider

Ik ben Laura en sinds 2016 sta ik vóór het koor in plaats van erin. Ik mis het zingen wel, maar ik geniet ook van het leiden van het koor. Maar het is nooit lonely at the top, want alhoewel ik als Koorleider wel eens het beslissende woord heb, doen we eigenlijk altijd alles met zijn allen.

Samen met de 4 inzingers maken we zoveel mogelijk onze eigen arrangementen, waardoor we ons proberen te onderscheiden.

En eerlijk is eerlijk........dit lukt ons best goed!

Soms is het best lastig om alle dames in het gareel te houden, want het is een heel gezellige club. Maar we zijn ook heel hecht.

Ik hoop nog lang deel te mogen uitmaken van dit leuke popkoor.

 

 Onze stemgroepen

Hé hallo. Wij zijn de dames van Hoog  -José, Betty, Corrie en Simone- en zingen het hoogste lied. Wij zijn met z’n vieren de kleinste stemgroep maar maken lawaai voor 10 ! !

 

Zingen is gezellig en ontspannend en we zingen met veel plezier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wij zingen in de HoogMidden 1 stemgroep met 6 dames: Hanneke, Trudy, Jolanda, Yolanda, Tamara (niet op de foto), en Annemieke (niet op de foto).


Of we nu de lead zingen, of een 2e, 3e of zelfs 4e stem, wij genieten erg van het zingen. Maar…….we hebben ook veel lol met elkaar, oefenen samen en zijn er voor elkaar.


We krijgen veel energie van het zingen bij WhatEver en hopen nog lang deel uit te kunnen maken van dit popkoor.

 

 

 


Dit jaar versterkt met 2 nieuwe leden zingen wij als  HoogMidden 2 * Winny, Jacqueline, Thérèse, Agnes, Marianne, Mariska en José de sterren van de hemel.

 

Zingen maakt ons blij en oefening baart kunst dus....... oefenen we vaak. Hierdoor gaan we steeds beter zingen en klinken we (meestal) als één stem. We hebben het gezellig met elkaar (niet geheel onbelangrijk) en vormen samen een hechte groep.

 

We zingen de lead of 2e stem.

 

 

 

 


Karen, Gea, Brigitte, Corien, Jopie, Veronica en Marie-Louise vormen samen de LaagMidjes.

 

We “brommen” er lekker op los. Soms nemen we de lead maar ook vallen we regelmatig op met onze tweede stem. Een lage solo zorgt voor een uniek geluid.

 

De woensdagavond staat garant voor een warme, gezellige en vrolijke avond bij de LaagMidjes.