Onze stemgroepen


LaagMidden

 

Marie-Louise, Henny, Karen, Gea, Veronica, Brigitte en Beppie (niet op foto) vormen tezamen de LaagMidden stemgroep. Karen is daarnaast onze arrangeur en een van de solisten. Wij zijn een hechte groep en delen al vele jaren lief en leed. 

 

LaagMidden neemt over het algemeen de grondtoon van een nummer voor haar rekening, waardoor het lied door ons 'gedragen' wordt. Ook komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat we de tweede stem zingen. Dit geeft een nummer meer 'schwung'.

Kortom zingen is muziek beleven: zingen en bewegen...


HoogMidden 1

 

De HoogMidden 1 stemgroep bestaat uit 6 dames. Erna, Betty, Hannie, Dorothé,  Mariska en Annemieke (niet op foto). Wij zingen vaak de lead stem en ook al zijn er 6 stemmen, we klinken dan vaak als één geheel.

 

We hebben een steady groep en samen hebben we het heel gezellig, met veel praten en lachen (soms te veel). We bewegen graag op de muziek. Eigenlijk is stilstaan niet aan ons besteed.

 

Zingen in HoogMidden 1 is een heerlijke ontspanning.

 


HoogMidden 2

 

 

Met zijn zevenen - Anne, Jopie, Alinda, Jacqueline, Thérèse, Astrid en Nicky (niet op de foto) - zingen we in de HoogMidden 2 stemgroep de sterren van de hemel. Soms is er onweer, maar door de goede band klaart de lucht altijd snel weer op en maakt zingen ons blij!

 

 

 

  

 


Hoog

 

Wij, José en Corrie, zijn de vrolijke dames van de Hoog stemgroep. Op dit moment de kleinste groep van het koor, maar met het hoogste bereik.

 

Zingen is voor ons ontspanning en natuurlijk gezelligheid en we zijn ondertussen ook vriendinnen van elkaar geworden.

 

 

Wie komt ons bij Hoog versterken?